100% regularitet i desember

Foto: Tore Østby

Etter en periode med mange kanselleringer, har Widerøe kommet tilbake med 100% regularitet så langt i desember. Nå lover selskapet med å holde den gode statistikken ut året.

Med julaften rett rundt hjørnet har vi i Widerøe den siste tiden, som julenissens hjelpere, jobbet natt og dag for igjen å kunne levere bra regularitet til våre passasjerer. Så langt har desember vist seg å være en rekordmåned. På Røros lufthavn har vi 100 % regularitet. Vi tar ikke juleferie av den grunn, og lover å jobbe like iherdig i dagene som kommer for å få alle frem til jul, skriver Widerøe i en mail til Rørosnytt.

Det er stor lettelse i flyselskapet over at de nå har fått bedre flyt i flytrafikken Røros – Oslo. Regulariteten 1. desember til dd. er 4,4 prosentpoeng over målsettingen for Widerøe i desember måned. Og 5,4 prosentpoeng bedre enn tilsvarende periode i fjor.

Etter en dårlig periode med altfor mange kanselleringer i september og deler av oktober er det gledelig å kunne fortelle om fly på rute og god regularitet. Spesielt med tanke på julehøytiden og alle som skal frem eller hjem til jul. Vi gir selvsagt julenissen og sleden hans forkjørsrett på himmelen og bistår ham med julegaveleveransen, også i år, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

I 2018 har Widerøe satset på nye jetfly. Tre nye jetfly er tatt i bruk mellom fjord og nord og på nye ruter mellom Bergen og Liverpool, Hamburg og München.