Tunell på de store

Det ble tatt ibruk vester for å skille lagene.

Tirsdag hadde gutter 12 juleavslutning i Verket. De trente som normalt den første timen uten viten om at det skulle skje noe etter treningen. Da treningen var over stilte flere foreldre opp for å spille mot gutta. Her er det ymse med håndball erfaring, men med en Brekking (Lars Olav Haugom) som har kasta mye stein opp igjennom åra.

Rørosnytt har fått tilsendt en mobilvideo, som viser at tolvåringene møtte et høyvokst forsvar, og at tunell ble løsningen.

Trenerne Øyvind Unsgård og Espen Ødegård hadde holdt dette hemmelig for gutta så de ble noe overasket. Som en sikkerhet hadde vi en Parametric i Per Ivar Lundli på sidelinja da vi ikke hadde ringeste anelse hvordan formen var på foreldrene. Det ble en meget underholdene kamp som gutta vant med et mål 17-16.

Dommer (Kjell Morten Hansen) ble ved flere anledninger beskylt for å være partisk, noe han selv ignorerte glatt. Det er avtalt ny kamp ved sesongslutt med en betingelse at foreldre må trene mer ifølge gutta. Kvelden ble avsluttet med pizza og brus.