Tre heldige poeng til Brekken

Arkivfoto: Jan Ove Sorken

Brekken kan takke sin gode keeper Jørgen Kokkvoll Sorken for at alle tre poengene ble igjen på Brekken stadion fredag kveld. Han berget poengene til hjemmelaget med to gode redninger i sluttminuttene.Lagene hadde hver sin omgang ,men det var bare Brekken som klarte å score mål og de vant noe heldig 1-0 mot topplaget Støren. Brekken var gode i en omgang og det viste seg tilslutt å være nok til å sikre seg tre poeng og tredjeplass på tabellen.

En litt rotete og oppjaget start på kampen. Men så overtok Brekken en god del av kommandoen og sto også for kampens første store målsjanse i det 13 minutt, men ballen trillet hårfint på feil side av stanga.Det var helt fortjent etter spill og sjanser at det var hjemmelaget som tok føringen i kampen. De hadde så langt i omgangen stått for det som var av målsjanser. 29 minutter var spilt da Brekken fikk et frispark 30 meter fra mål. Kjetil Andreasen gjorde seg klar og hans gode frispark gikk gjennom hele forsvaret og i mål til 1-0 ledelse. Brekken hadde etter dette målet flere muligheter som burde ha gitt både 2-0 og 3-0, men det er så vanskelig å få ballen over målstreken.

Etter hvilen var Støren det beste laget og Brekken falt tilbake til gamle synder og ble veldig baktunge. Gjestene presset hardt på for å få en utligning, men Brekken klarte å stå imot presset. Nærmest utligning var Støren etter 52 minutter da ballen smalt i tverrliggeren. Etter dette hadde Støren flere store målsjanser som burde ha blitt mål, men et godt forsvar og keeper red stormen av.Nærmere kom ikke gjestene og Brekken slet i land en skikkelig sliteseier.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN