To Røroslag i A-sluttspill

Denne ballen er på vei i mål, men antall scoringer strakk ikke til mot Tiller. Røros J 13 ble slått ut i kvartfinalen. Foto: Tore Østby

Både Røros Jenter 13 og Røros Jenter 14-lagene tok seg til A-sluttspill i Rørosbanken Yngres cup. Konkurransen er tøff i mange av klassene i årets turnering, det er J14-laget, som holder håpet om historiens første hjemmeseier i turneringen.

Røros J 14 har startet turneringen knallsterkt, og er allerede i A-sluttspill når det gjenstår en kamp i innledende runde. 20. 15 i kveld, spiller de en ren puljefinale mot Sjetne.

Røros J13 kom til A-sluttspill, men tapte kvartfinalen 5-7 mot Tiller 1. I jenter 12, er begge de to Røroslagene i B-sluttspill. De spiller sine kvartfinaler 08.35 og 08.36 i morgen.

Røros G12 er klar for B-sluttspill etter en seier og to tap i puljespillet. Motstander i kvartfinalen er Nordbygda 2, og kampen går 08.16 i morgen tidlig.

Ålen/Røros J16 spiller sin siste kamp i innledende runde klokken 20.05. Etter to tap i de to første kampene, er det klart at laget spille B-sluttspill i morgen.