Surt Røros-tap

Georg M. Rugelbak scoret mot Meldal. Foto: Jan Ove Sorken

Det vil seg ikke for det unge Røros-laget, de scorer mye mål, men det renner inn flere mål bakover og da blir det ikke poeng. I kveldens borte kamp mot Meldal ble det et bittert og nytt knepent tap, denne gang 3-2.Det var en jevn kamp totalt sett. Røros hadde et skudd i tverrliggeren ved Georg M.Rugelbak og to straffesituasjoner som dommeren ikke dømmer på.

-Et nytt surt tap, vi er ikke dyktige nok på pasning og mottak i dag – men det er lenge igjen av serien og vi kommer tilbake, sier Røros trener Håkon Breen til Rørosnytt Sport like etter kampslutt.

Hjemmelaget kom best igang og etter 13 minutters tok de ledelsen 1-0. Etter 30 minutter får de et  straffespark som de setter  kontant i mål til hjemmeledelse 2-0. Det lugget litt for Plassryssen i starten av kampen, men kommer mer og mer utover i omgangen. Meldal kunne ha gått til pause med en 3-0 ledelse,  like før pause fikk de sin andre straffe-men unge Peder Løkken reddet mesterlig.

Plassryssen kom best igang etter pause og etter 6 minutter reduserte Georg M.Rugelbak til 2-1. 70 minutter var spilt da Meldal gikk opp i 3-1 ledelse, men Røros gikk rett i angrep og reduserte til 3-2 ved Lars Erik Sandbakken.Kampen lå og vippen med Meldal klart å hale i land en knepen 3-2 seier.