Standup-show i Gropa

Thomas Leikvoll kommer med standup-show til Storstuggu.

Onsdag 24.mai kommer Thomas Leikvoll til Storstuggu med forestillingen «For gammel til å dø ung». Forestillingen skal vises i Gropa. «For gammel til å dø ung» er Thomas Leikvolls aller første soloshow etter 8 år som komiker.

Han har gått hele veien fra værmann på tv3, via diverse programleder jobber for tv2 og som forfatter, før han fant stand-up´en.
 
Og det er denne løpebanen som preger «For gammel til å dø ung». Dette er en uredd og hysterisk gjennomgang av egne og andres krav og forventninger. Ikke minst er det en oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle.
 
Når man har blitt 46 år har man mest sannsynligvis levd lenger enn man kommer til å leve. The point of no return, som man sier. Da er det greit å oppsummere. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.
Tom Sterri har regien på forestillingen.
 
Thomas Leikvoll
Thomas Leikvoll har  vært i underholdningsbransjen halve livet. Først som programleder i både Tv3 og Tv2, og så de 8 siste år som en av landets mest aktive komikere. Han er en komiker med et skarpt øye for egne feilskjær og lyter, med en humor som har en svært gjenkjennende effekt hos de aller fleste. Han er også blant dem som mer enn gjerne skriver humor basert på arrangementet og arrangørens ønsker.