Skikkelig laginnsats og Brekken seier

Brekken-seier. Foto: Jan Ove Sorken

Jubelen var stor både blant spillere og publikum da Brekken sine damer  fortjent stakk av med seieren mot Kattem/Flatås søndag ettermiddag. Etter 92 minutters spill lyste det 3-2 på stadiontavla etter en skikkelig solid laginnsats og meget sterk andre omgang av Brekken. Brekken var klart mer løpsvillige og angreps sterke enn sine motstandere og hadde grepet om kampen det meste av tiden, selv om det i perioder forgikk mye på midtbanen – særlig før pause.

Det var gjestene som fikk den beste starten.Allerede etter to minutter lå ballen i mål bak Brekkens keeper. Det tok ikke lang tid før hjemmelaget tok mer og mer over banespillet og spilte seg til noen halvsjanser. Etter 14 minutter fikk Brekken straffespark etter en hands og veteranen Tove G.Ryttervold satte straffen kontant i  mål og utlignet til 1-1. Omgangen ebbet ut med 1-1.

Tove G.Ryttervold utligner på straffe. Foto: Jan Ove Sorken

Brekken trener Jens Kurås måtte ha jobbet skikkelig med jentene i pausen. Da de kom på banen etter hvilen sprutet det av jentene, de kjørte opp det ene angrepet etter det andre på begge sidene. Fra første spark på ballen fosset de i angrep og viste at denne kampen VILLE de vinne. Gjestene hadde mer enn nok med å forsvare seg og det var fortjent da Eli Tellebon ga Brekken ledelsen 2-1 fire minutter ut i omgangen. Hjemmelaget fortsatte å presse, men ble litt for tafatte i mange av avslutningene foran mål. Pauline Sjøvold ville teste skuddfoten fra 20 meter og den ballen banket hun i mål til 3-1 ledelse etter 66 minutter. Og det fortsatte med press fra det unge Brekken laget, men ut fra intet klarte gjestene å loffe i vei et skudd mot Brekken målet og ballen trillet mellom føttene til keeper. Dette reduseringsmål til 3-2 må nok keeper ta på sin kappe.Men Brekken kom tilbake og like før slutt hadde Karina Stenvold og Andrea Skott Dahlgren hver sin store mulighet til å øke ledelsen.

Tove G.Ryttervold utligner på straffe. Foto: Jan Ove Sorken

Hvor er ballen ?. Foto: Jan Ove Sorken

Brekken-seier. Foto: Jan Ove Sorken

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN