Sjette året med PopQuiz

Bitch Boys har vært det jevneste laget over de 5 årene det har vært PopQuiz, men de har ikke vunnet enda. Foto: Rune Ødegaard

PopQuiz på Solheim Pensjonat starter opp sitt 6. år på fredag 16. januar. Det ble startet opp i 2013 i pensjonatets første driftsår, og det har bare blitt flere og større runder hvert år. i 2018 skal det også, som i 2017, gjenommføres 10 popquizer, hvor det skal kåres en ny vinner i desember.

– Vi kommer noe sent i gang i år, men med tette intervall utover våren, skal vi få gjennomført 6 quizer før sommerferien. På grunn av den sene oppstarten, blir det 2 quizer i påsken i år. En tilnærmet perfekt påske altså, sier PopQuiz-sjef Rune Ødegaard.

Vanligvis blir quizene avholdt på lørdager, men årets første quiz holdes på fredag 16. februar. Årsaken til det er at de ikke ønsket å bruke samme kveld som «Pink Floyd» er i Storstuggu og «Elvis» spiller i kirka.

– Det skulle tatt seg ut. Derfor oppfordrer vi trofaste og nye lag velkommen til en perfekt musikkhelg noen dager før martnan. PopQuiz på fredag og enten «Pink Floy» eller «Elvis» på lørdag, sier Rune Ødegaard.

Klas-B vant Pop-Quiz i 2017. Foto: Rune Ødegaard