Setter inn enda et fly

Foto: Ole Jørgen Kjellmark

Flytrafikken har vært i økning i hele år, og nå utvider Widerøe setekapasiteten på søndager. Fra og med  29. oktober 2017 setter Widerøe inn et ekstra fly Oslo – Røros. Det er også et litt større fly, som settes inn.

Ruten er en vinterrute og går ut i mars 2018. Den flys med en Dash 8-300 maskin, med hele 50 seter. Rutetidene er tilpasset slik at det er mulig å fly inn til Røros fra mange norske og europeiske destinasjoner, via Gardermoen.

– Det nye tilbudet burde derfor være ekstra interessant for reiselivsmarkedet, både i Norge og grannlandet Sverige, sier Lufthavnsjef Røros lufthavn/Sjefflygeleder Røros TWR/APP Gudbrand Rognes til Rørosnytt.

Flyet går kl. 12:10 fra Gardermoen, med landing på Røros kl. 13:00. Avgang fra Røros på søndager blir kl. 13:15, med ankomst Gardermoen kl. 14:00.

Senest sist helg så vi at det var ventelister for å fly til Gardermoen fra Røros på søndag, vi tror derfor at det nye tilbudet vil bli et kjærkomment tilskudd for de som ønsker å reise raskt og effektiv med fly, sier Gudbrand Rognes.