Seniorkoret hyllet våren

Røros Seniorkor med dirigent Oskar Tørres Lindstad. Foto: Tove Østby

Røros Seniorkor hyllet våren med en konsert i Sangerhuset i ettermiddag. Konserten het «Kom våren», og var en opptakt til våren og maidagene.

Dirigent for Røros Seniorkor er Oskar Tørres Lindstad, som startet som dirigent like etter nyttår. På konserten deltok også Jostein Løkken, og det var Kirsti Sæter som ledet konserten.

– Det er et våryrt Røros Seniorkor som sammen med sin bestandig like blide, Oskar Tørres Lindstad som innbyr til vårkonsert her i Sangerhuset. Jostein Løkken er med for å spille til dere, og jeg skal lede dere igjennom og synge litt. Vi har vel kjent det litt alle sammen, sola som varmer og smelter alt det hvite som har ligget her over landet vårt i lange kalde måneder. Og nå syng fuglene, bekker og elver bruser og buldrer, endelig ser vi naboene igjen, unger sykler, det kakkes i is og gammel snø, og morgenene og kveldene er lysere og lenger. Og vi går snart inn i mai, og i likhet med trærne som snart klær seg i sin fineste grønne stas så driver jo vi også og pynter oss litt ekstra på denne tiden av året. Vi pynter oss for rettighetene som vi er så heldig å ha her i landet, vi pynter oss for landet vårt og fordi vi får lov til å leve her i fred og frihet, sa Kirsti Sæter i sin innledning til konserten.

Foto: Tove Østby
Foto: Tove Østby
Foto: Tove Østby
Foto: Tove Østby
Foto: Tove Østby