Rørosbaker`n lanserer nye produkter

Rørosbaker´n lanserer 4 nye produkter.

Rørosbaker´n AS lanserer 4 nye produkter. Dette er den største distribusjonsøkningen noensinne, skriver Rørosbaker`n i en pressemelding.

-Vi er stolte over å kunne lansere 4 nye flatbrødvarianter, sier daglig leder Erik Lien. De 4 ulike produktene er: Røros Flatbrød Økologisk, Røros Flatbrød med Tyttebær, Røros Flatbrød med Ramsløk og Røros Flatbrød med Karve.

– Vi har fått en meget god distribusjon i pliktig nasjonalt sortiment hos både Rema 1000 og Coop. I de fleste Rema 1000 butikkene i hele landet vil du fra denne uke 18/19 finne både Røros Flatbrød Økologisk og Røros Flatbrød med Tyttebær i hylla. I tillegg vil du finne Røros Flatbrød Økologisk i topp nasjonalt sortiment i alle kjedeprofilene hos Coop (OBS, Extra, Mega, Prix og Marked). Dette tilsier distribusjon i ca. 1 500 butikker i hele landet, silsvarende over 50% av det totale dagligvaremarkedet med nyhetsproduktene våre, og det er vi meget stolt av. Vi håper i tillegg å få med oss NorgesGruppen også før året er omme.

En av disse variantene; Røros Flatbrød Økologisk var allerede forrige uke på kampanje i alle landets OBS-butikker og med meget gode tilbakemeldinger.

Dette kommer som et resultat av omfattende og god produktutvikling over tid og en fantastisk innsats fra ansatte på å utvikle kompromissløse gode kvalitetsprodukter står det i pressemeldingen.

– Tanken har vært å fortsette å utvikle produkter som vi allerede er gode på og samtidig kunne tilby nye spennende produkter til både eksisterende og nye kunder. Vi har nå lansert vårt første heløkologiske produkt og i tillegg ikke mindre enn en verdensnyhet, med Røros Flatbrød med tyttebær ifra fjellregionen. Dette er gøy å være med på, sier Erik Lien.

Spesialmerket

Alle 4 produktene har fått Spesialitetsmerket ifra Matmerk. Spesialitet-merket viser vei til unike smaksopplevelser. Spesialitetsmerket fra Matmerk er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

For å kunne vurderes må produktet oppfylle noen fastsatte krav. Deretter blir det bedømt av et uavhengig fagutvalg med høy matkompetanse. Blir det her vurdert som en unik smaksopplevelse sammenlignet med andre produkter i samme kategori, så kan det tildeles Spesialitet.

Norske råvarer og fra Røros-traktene

Mjølka kommer ifra Rørosmeieriet, Tyttebær ifra fjellregionen via Røros Food&Beverage Group, Økologisk mel fra Kvelde Mølle, Karve fra Inderøy, med mer. Dette viser at vi benytter oss av de unike smakene vi har i regionen og til å produsere gode kvalitetsprodukter.

Om Rørosbaker´n AS

Rørosbaker’n AS ble stiftet i 2005 og er et bakeri med nye og moderne produksjonslokaler sentralt på Røros. Vi produserer et utvalg tradisjonsrike bakevarer med høy kvalitet og med hovedvekt på flatbrød. Vi er den desidert største produsenten av høykvalitets flatbrød i Norge og har ca 10%, og økende, av det totale markedet.

Vareutvalget av Røros Flatbrød omfatter:

– Røros Flatbrød Naturell (400g)
– Røros Flatbrød Økologisk (190g)
– Røros Flatbrød med Tyttebær (190g)

– Røros Flatbrød med Karve (190g)
– Røros Flatbrød med Ramsløk (190g)

I tillegg til hovedproduktene med Røros Flatbrød, har Rørosbaker’n et godt utvalg med andre kvalitets bakevarer som Røros Lemse, Røros Pjalt, Røros Lapper, med mer.