Røros berget plassen etter seier i kveld

Solid Rørosseier Foto: Jan Ove Sorken

Nå er det helt klart, Røros berger plassen og spiller i 4.divisjon neste sesong. I kveldens viktige bortekamp mot Trondheimslaget Katten var de gode og gikk av banen med en fortjent 3-1 seier etter 1-0 ved pause

. Dermed må Tydal,Meldal og Alvdal kjempe om den siste nedrykk plassen, Buvik er allerede nede.

Røros gikk aggressivt ut og tok kommandoen i kampen. Etterhvert ble det mye stillingskrig på midtbanen, men Røros kom til de farligste sjansene. Det var også fortjent da Georg M.Rugelbak satte inn 1-0 til Røros , etter pent forarbeid av Lars Erik Sandbakken. Etter ledermålet spilte begge lag seg fram til flere store sjanser, men det ble bare med det ene målet før pause.

Etter pause var det også Røros som kom best igang og spilte seg til et par farlige sjanser, men Kattem hadde også sine muligheter til utligning.Midtveis i omgangen kom GeorgM.Rugelbak seg løs på venstre siden og hans perfekte innlegg satte Mats L.Indset kontant i mål til 2-0 ledelse for Plassryssen. Espen Røistad ville også på målscorer lista og han satte inn 3-0 etter en kanoncorner fra Gaute L.Grande. Røros fortsatte å spille seg til store sjanser og både Håkon M.Rugelbak og Espen Røistad kunne ha økt ledelsen. Mot slutten av kampen fikk Kattem inn et trøstemål og kampen endte med en fortjent 3-1 seier til gutta fra Bergstaden og fornyet 4.divisjonskontrakt.