Ønsker mye publikum

Klare for håndballskole. F.v. Olav Engesvold, Jan Roger Wold, Kjell Morten Hansen, Håvard Augensen, Øyvind Unsgård, Marianne Bakke og Viviann Solbakken. Foto: Tove Østby

80 unge håndballspillere er påmeldt til Røroshetta håndballskole, som blir arrangert i helga. Håndballskolen blir arrangert i Verket Røros, og arrangørene ønsker mye publikum på tribunen. I tillegg til håndballskolen spilles seriekampene som oppsatt i Verket Røros.

Det er Adm. direktør i Røros Metall Håvard Augensen som har tatt initiativet til håndballskolen, og det er Røroshetta som er hovedsponsor. Håndballskolen blir gjennomføret i samarbeid med 1. divisjonsklubben St. Hallvard H.K. fra Drammen. Drammensklubben skal samtidig ha treningshelg på Røros.

– Vi gleder oss veldig. Vi hadde håpet at det skulle bli 50 – 60 barn påmeldt, og nå er det blitt rundt 80 stk, så vi er godt fornøyd med påmeldingen. Og vi gleder oss til blide og sunne barn i idrettshallen nå på lørdag og søndag, sier Håvard Augensen.

For de unge håndballspillerne blir det flere håndballøkter i løpet av helga. Dette skal være ei håndballhelg fylt av glede der håndballen står i fokus. De yngste håndballspillerne, mikroputtene skal også spille kamper i en miniturnering.

Til håndballskolen kommer Robert Hedin som tidligere har trent Norges herrelandslag, og tidligere landslagsspiller Glenn Solberg som er trener for St. Hallvard H.K.

Røros IL Håndball er klar for helgas håndballskole.

– Vi har en gjeng i håndballklubben som er utrolig dyktige til å arrangere, sier leder i håndballgruppa, Kjell Morten Hansen.

Adm. direktør i Røros Metall Håvard Augensen, og leder for håndballgruppa i Røros IL, Kjell Morten Hansen er klare for håndballskole.

På lørdag ettermiddag skal St. Hallvard H.K ha Teambuildingen som skal foregå både inne og ute på Røros Metall. På programmet står det fire poster: Bueskyting, øksekast ala farmen, Flerpar-skiskyting og Hul-kil-list med golfball.

Røroshetta er hovedsponsor for håndballskolen. Og Sport 1, Kiwi og Aktiviteten er bidragsytere med drakter, mat og treningsfasiliteter.