Nytt knepent bortetap for Røros

To mål av Georg M. Rugelbak .Foto: Jan Ove Sorken

Det ble bare nesten for Røros når de møtte Orkla 2 borte søndag, nok en gang måtte de gå av banen med et knepent bortetap , denne gang 3-2. Selv med tap i dette oppgjøret skal det mye til om ikke Plassryssen blir å finne i 4.divisjon også neste år. Spikeren i kista for å overleve kan de sette neste helg selv når Alvdal kommer på besøk. Alvdal spilte lørdag uavgjort 1-1 hjemme mot Tydal.

I de første 45 minuttene klarte begge lag å få ballen en gang hver over målstreken. Røros tok ledelsen 1-0  etter drøyt et kvarter ved måltyen Georg M. Rugelbak.Orkla 2 setter inn 1-1 etter 35 minutter.

Røros kom best igang etter hvilen og var skikkelig i siget, men klarte ikke å få uttelling på 3 store sjanser. Når ikke Røros klarer å sette sine sjanser, så går det som regel slik at motstanderen scorer. Det gjorde Orkla 2 da de etter 56 minutter gikk opp til 2-1. Fem minutter senere sto det 3-1 til hjemmelaget. litt mot spillets gang i følge rapportene.Røros prøvde å komme inn i kampen igjen, men det var lite som stemte for Plassryssen og Orkla 2  hadde et par farlige sjanser.

Fem minutter før slutt ble Røros snytt for et klart straffespark etter en hands innenfor Orklas 16-meter.. Røros satte inn en liten sluttspurt og lønn for strevet fikk de i det 90 minutt da igjen Georg M.Rugelbak scoret og reduserte til 3-2. Men flere baller klarte ikke Plassryssen å sparke over målstreken og det endte med et knepent tap.

-Ingen topp kamp av oss, men er minst like gode som hjemmelaget spillemessig. Litt lite trykk i duellspillet, men vi ga de kamp helt inn. Nå er det full mobilisering mot neste helg. Alvdal hjemme skal være 3 poeng, sier Røros trener Håkon Breen.