Nye drivere fra 18. mai

Nå kommer det en ny italiensk restaurant i dette bygget. Foto: Tore Østby

Hasan inal og Naim Güven tar over restaurantdriften i Ottos restaurant fra 18. mai. De to har hatt stor suksess med Freddys i Kjerkgata, som de åpnet 31. august i fjor. Nå skal de to drive to restauranter på Røros.

De to har skrevet kontrakt med huseier Beuty eiendom AS ved Frode Røste, som de siste månedene har stått bak restaurantdriften i huset. Røste er godt fornøyd med at inal og Güven nå tar over.

– Jeg kom inn i dette som huseier, og tanken var at det skulle bidra til fortsatt drift ved Milano. Nå gikk det ikke slik. Jeg er ikke restaurantmann, men investor i eiendom, og godt fornøyd med å kunne fokusere på det fremover. Nå skal vi renovere huset og sette det i topp stand, så får de som har mest greie på restaurantdrift stå for den delen. Jeg har fått innblikk i konseptet de satser på, og har stor tro på at dette skal bli bra, sier Frode Røste til Rørosnytt.

Hasan inal gleder seg til å åpne ny italiensk restaurant.
Foto: Tore Østby

Hasan inal og Naim Güven kommer ikke til å kopiere Freddys i den nye restauranten, men satser på italiensk mat.

– Den nye restauranten kommer til å ligne mer på gamle Milano, når det gjelder menyen. Vi skal drive profesjonelt, og levere kvalitetsmat til gode priser, sier Hasan inal til Rørosnytt.

Navnet på den nye restauranten vil han ikke røpe enda.