Ny sterk andre omgang av Brekken og ny seier

Ny sterk Brekken seier. Foto: Jan Ove Sorken

Brekken er ubeseiret så langt i sesongen og lørdag ettermiddag overbevise de nok en gang og denne gang var det Gimse som fikk stryk med 3-1.Etter en første omgang preget av mye langballer og dueller rundt begge 16 meterne , løsnet det skikkelig etter pause.

Brekken tok ledelsen etter 12 minutter på et nydelig frispark fra 20 meter som Kristian Haugen setter i krysset. 21 minutter var spilt da hjemmelaget utlignet til 1-1 på et godt langskudd. 1-1 ved pause.

-I andre omgang styrer vi fra start til mål. Får ballen på bakken og spiller oss til mange store sjanser, sier en meget fornøyd Brekken trener Mads Tamnes til Rørosnytt. Vi sliter med å sette de sjansene vi spiller oss til sier Tamnes, men ti minutter før slutt kommer 2-1 målet på et gjennomspill til Kjetil Andreasen på kant, løper fra backen og slår hard inn til Thomas Sjøvold som scorer sikkert. Sju minutter før slutt kommer spikeren i kista da igjen Thomas Sjøvold var sist på ballen etter mye klabb og babb etter en corner. Kampen ebbet ut med en fortjent 3-1 seier til de rød fra Brekken og nå er det bare færre kamper spilt som gjør at de ikke er serieledere.

Neste lørdag er det duket for toppoppgjør på Brekken stadion. Da kommer serieleder Trønder/Lyn for å sette en stopper for hjemmelagets seiersrekke.