Ny leder i Falkberget-Ringen

F.v. Stein Harry Angen, Bodil Moseng, Gerd Bjørgård, Kari Vårhus, Kirsti Sæter, Knut Brandstorp, Christopher Feragen, Morten Tøndel, Marianne Breigutu. Ikke tilstede: Stig Aspaas og Ole Gunnar Folde. Foto: Privat

Etter å ha vært uten leder et halvt års tid, har Falkberget-Ringen fått på plass denne funksjonen. På et ekstraordinært årsmøte tidligere denne uken ble Kirsti Sæter valgt til den nye lederen. Falkberget-Ringens formål er å styrke interessen for Johan Falkbergets diktning. Det er også foreningens formål å ta vare på dikterens hjemsted, Ratvolden, skriver Falkberget-Ringen i en pressemelding.

I en kommentar uttrykker Kirsti Sæter;

– Jeg er glad for å få lov til å være med å bidra til arbeidet med å opprettholde interessen rundt Johan Falkbergets liv og diktning. Det er et stort engasjement ute blant folk, og mange kan mye om forfatteren. Jeg ser fram til at vi sammen skal dra i samme retning for å fortsette det gode arbeidet med å fremme vår egen Johan Falkberget.

I styret har Kirsti Sæter fått med seg:

Nestleder: Christopher Feragen

Styremedlem: Kari Vårhus

Styremedlem: Bodil Moseng

Styremedlem: Marianne Breigutu

Styremedlem: Stein H. Angen

Styremedlem: Knut Brandstorp

Sekretær: Morten Tøndel

Varamedlem: Ole Gunnar Folde

Varamedlem: Gerd Bjørgård

Varamedlem: Stig Aspås

Ny hjemmeside for Johan Falkberget

I pressemeldingen står det også at Falkberget-Ringen er glad for at de endelig har fått på plass ei ny hjemmeside for nettstedet falkberget.no. Hjemmesiden har lenge vært preget av utdaterte opplysninger og lite oppdateringer. Men nå har de utarbeidet en ny hjemmeside som de håper blir brukt flittig av alle som er glad i, og ønsker å lese og lære mere om Johan Falkberget. Her skal man finne opplysninger om det meste som angår Falkberget. Ønsker du å se gamle filmklipp, ønsker du å lese artikler om Johan Falkberget som har stått i ulike publikasjoner eller ønsker du å melde deg inn i Falkberget-Ringen – den nye siden kan hjelpe deg med alt dette og masse mere. Falkberget-Ringen ønsker at dette skal være en levende side. Så dersom noen har innspill til arrangement, nyheter eller rett og slett har tips til hvordan de kan videreutvikle siden, så ta kontakt med styret.