Martnaskonsert med Hellbillies

Hellbillis kommer til Storstuggu i kveld.

Fredag 24. februar er det duket for årets store martnasfest på Storstuggu. Hellbillies kommer, og da er alt klart for en opplevelse for historiebøkene. Et av landets beste liveband er klare til å underholde landets beste publikum, skriver Storstuggu i en pressemelding.

Hellbillies har holdt det gående i 25 år. På denne tiden har de gitt ut 14 album, og solgt ca 840.000 eksemplarer. Bandet har siden starten turnert landet rundt, og etter hvert blitt et av Norges mest folkekjære band. Hellbillies oser av spilleglede og musikalsk overskudd for tida. Rockefavorittene fra Ål i Hallingdal har i løpet av karrieren solgt plater til gull og platina, vunnet Spellemannspriser i fleng og reist ekvator rundt flere ganger i bandbussen, på vei mot konsertsaler, samfunnshus og festivaler.

– Det er knapt noen hemmelighet at hallingdølene er et fantastisk liveband; dette kan bevitnes av alle som har opplevd dem på konsert. Nå er Hellbillies igjen klare for å innta scenen på Storstuggu, og vi ser fram til en heidundrende martnaskonsert, sier Kulturhusleder i Storstuggu, Atle Auran.