Har kjøpt Wings’ inventar

Uteområdet skal også tas i bruk til aktiviteter. Foto: Tove Østby

Frode Røste, eier av spisestedet Ottos, har kjøpt kjøkkenutstyret, møblene og inventaret fra resturanten på Wings etter det ble klart at bedriften er gjort konkurs. Prislappen ble på kroner 350 000,-

Det var moderselskpet til Wings, Snøfonna Investering AS, som sto for salget av inventaret. De gjorde en avtale med Ottos om salg av inventar på Diner siden, da det ikke har vært normal drift i resturanten det siste året grunnet mangel på personalet.

– Vi var på jakt etter nytt inventar og fikk et godt tilbud fra Snøfonna som vi valgte å takke ja til. Vi kommer nå om kort tid til å flytte inventaret til Ottos, sier Røste.

Bowlingen med interiør er intakt, og fortsatt til salgs.

Spisestedet Ottos har tatt over lokalene til Milano. Rørste sier det ikke ville være aktuelt for han å ta over lokalene i Wings og drive restaurant der i stedet.

– Det ligger på helt feil plass. Skal man drive restaurant må man ligge i sentrum, for det er der folkene er. Det er ingen 17. maitog eller martnasgjester som rusler i retning Gjøsvika når de er på utkikk etter et sted å spise, mener Røste.

Ottos vil åpne mot slutten av juli.Spisestedet vil blant annet servere husmannskost, pizza og amerikansk BBQ.