Gleder seg til å lede Coop

Styreleder i Coop Røros, Jon Indset.

Jon Indset trår til som styreleder i Coop Røros, med full støtte fra de 40 medlemmene som møtte opp på årsmøtet i går kveld. Utfordringene er store, og meningene mange om Coop Røros sin vei videre. Forslag om å bygge ny butikk i Gjøsvika har møtt stor motstand i Formannskapet. Forslaget om fusjon med Coop Midt-Norge har satt mange sinn i kok, Coop er inne i en kostbar prosess for å skaffe Domussenteret mer parkeringsplasser, og det er røde tall i regnskapene. Jon Indset gleder seg til å ta fatt på oppgaven som styreleder.

– Ellers så har jeg ikke sagt ja til dette. Dette er veldig utfordrende og veldig spennende. Det blir en helt ny bransje for meg, men Coop har en sterk organisasjon med mange flinke medarbeidere. Jeg har coop-kort, og handler mye på Coop. Det blir å starte med blanke ark og se fremover, sier Jon Indset til Rørosnytt.

Jon Indset har stått i spissen for å utvikle Røros E-verks datterselskap Infonett, siden oppstarten i 2001. Infonet har vokst til 19 årsverk, og jevnt og trutt levert overskudd de siste årene.