Game set match 6-0

Brekken fosser videre på vinnersporet.

Brekken slo til med tennissifre i det første lokaloppgjøret mot Alvdal på mange år. 6-0 endte det med da Brekken tok i mot Alvdal til kamp i 5.divisjon i dag. Matchen ble i det store og hele et oppgjør mot et mål.

Til pause sto det 3-0, etter ekte hat-trick av Kristoffer Svalstad. Kraftspissen sto forøvrig over seriepremieren mot Gimse med skade i foten. Midtveis i 2.omgang måtte han igjen ut, denne gang med skade i skulderen. Dette etter at han skaffa straffespark og landa forkjært, et straffespark som Kristian S. Haugen satte i mål.

De to øvrige scoringene etter pause, sto Mattias Sorken og Andrew Nordbrekken-Buchanan for. Legg allerede no merke til sistnevnte unggutt. Ennå bare 15 år, og i dag fikk han spille de siste 10.min. etter å ha starta sist helg.  Andrew er en ny spiller i Brekken-trøya for året, og han har sterke slektsaner i fotballbygda. Det er vel riktig mange år siden Nordbrekken-navnet har vært å finne i Brekken -troppen? Men no er det her igjen!

Alvdal fikk lite til, og deres  første avslutning på mål kom etter 75.min. Ca 100 fremmøtte fikk se en veldig, veldig fortjent hjemmeseier.