Funky Fjellfolk feirer feriestart

Funky Fjellfolk øver. Arkivfoto. Foto: Tove Østby

Fredag 22. Juni inviterer Funky fjellfolk til sommerkickoff på Storstuggu. Dette blir en skikkelig feiring av ferien – her kommer det til å ta av både på og foran scena, skriver Funky Fjellfolk i en pressemelding.

Funky fjellfolk er et funk-/soul-/discoband med musikere fra hele fjellregionen. Det hele ellevemanns (eller rettere sagt timanns og en kvinne-) store orkesteret så dagens lys under Livestock i 2013 – og har siden den gang blitt nærmest for et husband der å regne. Bandet har spilt på både små og store scener siden den gang, og har også spilt på Storstuggu ved to anledninger. Senest i samspill med Frode Alnæs.

Bandet skal spille på en rekke scener i sommermånedene. På sensommeren skal Funky Fjellfolk spille i Høgget i Brydalen – men før den tid flesker de til med en skikkelig partykonsert på Røros – og håper resten av folket her på fjellet har lyst til å være med på moroa. I følge pressemeldingen spiller bandet musikk det er umulig å sitte stille til – så her er det bare å slenge seg med, slå seg løs og la feriefølelsen komme.

Sagt om Funky fjellfolk:

De spiller vekk Gore Tex’n fra skoa mine!” (Publikummer Livestock 2013)

”Jeg var på Paul McCartney-konsert i Telenor Arena tirsdag. Dette stod ikke tilbake for den. Jeg synes dette var bedre” (Tilreisende publikummer Livestock 2015)

Funky fjellfolk: Ane Linn Haagaas: vokal, Vegar Bekken: vokal, Erik Roll: gitar, Tore Reppe: tangenter, Tommy Dalbakk: bass, Håvard Dahl: trommer, Morten Tømmermo: trompet, Jon Erik Gjelten: trompet, Magne Erik Røe: trombone, Olav Korssjøen: sax og Simen Nyhus: sax.