Fornøyd med debutantsesongen

Foto: Privat

Team Røros Gym er fornøyd med debutantsesongen i bodybuilding og Fitness. Vårsesongen er nå over. Team Røros Gym hadde med tre utøvere til Sandefjord Open 2018 i mars. Der ble det 5. plass i finalen til Vilde Buvarp.

I helga har Team Røros Gym hatt med to utøvere i Olso Grand Prix 2018. Det var Camilla Skålvik Torgersen og Vilde Buvarp. Camilla var på scenen i wellness, og Vilde i bikini Fitness -164.

– Gikk ikke helt veien resultatmessig, men fortsatt debutantsesong og storfornøyd med scene-opptreden, oppkjøring og et meget godt samhold, sier Coach Elin Brandsfjell i Team Røros gym.

Camilla byttet fra bikini i Sandefjord til wellness i Oslo, men satser videre i bikini, og har mål om ny sesong. Vilde fortsetter i bikini, men har også lyst til å stille igjen om et år. Nå med fokus på muskelbygging. Oppkjøringen til sesongen har vært ulik for jentene. Camilla startet diett tidlig i november i fjor, og Vilde i februar.

Coach Elin Brandsfjell er stolt av å ha dedikerte utøvere som tar dette seriøst med null toleranse for doping og et utolig pågangsmot både før og under konkurranse.

Vilde Buvarp, Elin Brandsfjell og Camilla Skålvik Torgersen. Foto: Privat