-For dårlig, Brekken !

Huff da Brekken !. Foto: Jan Ove Sorken

Det var vanskelig å se at det var hele 21 poeng mellom serieleder Brekken og bunnlaget Oppdal i en 5.divisjonskamp på Brekken stadion lørdag. Dette var første kamp for begge lag etter fotballferien og laget som har tapt ni seriekamper på rad og lå sist på tabellen uten poeng, tok alle poengene i dette oppgjøret. 1-2 sto det til bortelagt Oppdal da 93 minutter var spilt , en grei seier for et lag som kjempet om ballen i hver duell.

Dette er en kamp Brekken må glemme fortest mulig, de leverte tidvis en elendig forestilling. Det florerte med feilpasninger.Det rotes i alle ledd og de tapte de fleste andre ballene mot et kjempende og aggressivt bortelag. Hjemmelaget satte inn et press mot slutten av kampen, men det ble bare «nesten» sjanser.

Brekken ble tatt litt på senga av et aggressivt Oppdal lag som sto høyt i banen i første omgang. De røde fra Brekken klarte aldri å få til sitt spill som vi vet de kan. De slet voldsomt med å finne normal pasningsrytme i etablert angrep.

Etter en feriepreget første omgang var det hjemmelaget som scoret først og gikk opp i 1-0 ledelse etter 25 minutter ved Helmer Sjøvold. Mye mer er det ikke å skrive om før pause.

Et minutt ut i andre omgang utlignet Oppdal til 1-1 etter å ha kommet lett igjennom Brekken forsvaret . 57 minutter var spilt da Helmer Sjøvold headet knallhard til side for keeper, men med et tigersprang klarte keeper å slå ballen til corner. I denne perioden var det mye rotete spill på midtbanen fra begge lag. En halvtime av omgangen var spilt da Brekken keeperen skled og en Oppdal spiller snappet ballen og satte den kontant i mål til 2-1 ledelse. En skikkelig sjokkscoring og ledelse. Gjestene burde ha økt ledelsen etter 71 minutter da  Brekken keeperen feilberegnet en ball, men ballen trillet utenfor det åpne målet.

Brekken satte inn et skikkelig trykk de siste ti minuttene av kampen, men Oppdal red stormen av og sikret seg sesongens første seier.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN