Ny Bryggerisjef

Daglig leder i Røros F&B Group AS, Frank Norvik sammen med bryggerne Jørgen Langeng og Jones Mikkelsen.

Rørosingen Jones Mikkelsen har takket ja til å bli Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk sin Bryggerimester, skriver Røros F&B Group AS i en pressemelding.

Jones har tidligere jobbet som kjøkkensjef på Vertshuset Røros. Under hans ledelse ble Vertshuset Røros kjent for å være en av de beste restaurantene i Norge med beliggenhet utenfor Oslo. Jones er kjent for sin kreativitet og unike smakssanser

Han har vært med Røros bryggeri og Mineralvannfabrikk siden oppstarten av Mikrobryggeriet i Ramkjelleren på Vertshuset i 2009. Jones har siden den gangen vært viktig i satsningen og utviklingen av øl hos firmaet.

Jones ble ansatt som assisterende bryggerisjef hos Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk  vinteren 2016.

«Smak og gode kombinasjoner har alltid vært viktig for meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som bryggerimester. Sammen med en dyktig gjeng skal vi fortsatt produsere og utvikle nytt og spennende kvalitetsøl fra Røros», forteller bryggerimester Jones.

Jørgen Langeng tiltrer stillingen som assisterende bryggerisjef. Jørgen arbeider i tillegg som kvalitetsansvarlig og produktsjef for bærproduktene under brandet «Terroir Røros».

Fra øl til mjølk

Lars Eric Granqvist starter i ny salgsjobb hos vår samarbeidspartner Rørosmeieriet, står det i pressemeldingen.

«Lars Eric har vært med Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk siden 2009 og har vært en viktig brikke i Røros F&B sin satsning på brus, øl, egg og bærprodukter. Vi er glade for at Lars Eric fortsatt blir i «Rørosmat-familien» og at vi slik sett fortsatt vil kunne benytte hverandres kompetanse», sier daglig leder i Røros F&B Group Frank Norvik.

Vi ønsker Lars Eric lykke til!

Godt samarbeid

Rørosmeieriet og Røros F&B Group har over lengre tid hatt et godt samarbeid. I dag jobber de med å utvikle samarbeidet rundt håndplukkede bær i Røros-traktene igjennom brandet «Terroir Røros». Et godt samarbeid og organisert bær-mottak kan sikre Rørosmeieriet sikker og trygg tilgang på økologiske bær i fra denne regionen.