Brekken 2 sløste – men vant tilslutt

Brekken vant i flomlys. Foto: Jan Ove Sorken

Brekken 2 er høstens lag i 6.divisjon, onsdag kveld vant de sin femte kamp på rad etter 2-0 over Singsås. Men de slet med å få ballen over målstreken i 80 minutt , etter å ha sløst med haugvis av sjanser særlig etter pause.

Det hele startet rotete i denne kampen, med lange. tilfeldige baller uten mål og mening. Det tilfeldige spillet fortsatte utover hele første omgang. Hjemmelaget spilte seg til noen halvsjanser og den største kom tre minutter før pause. Etter et innlegg ble det mye klabb og babb foran gjestenes mål, men ingen av de tre sjansene Brekken 2 fikk endte med scoring. Dermed gikk lagene til pause med to smultringer, etter en svak omgang.

Etter pause var det et lag på banen og det var Brekken 2. De produserte den ene store sjanser etter den andre, men å få ballen over målstreken var vanskelig. Vi skal legge til at gjestenes keeper hadde en god dag mellom stengene. Det måtte et straffespark til i det 81 minutt for å få hull på byllen. Straffesparket satte Inge Morten Bull kontant i  mål til 1-0.  På overtid kom 2-0 ved Jonas Østbyhaug etter en retur, etter at  Per Amund Feragen først fikk stjernetreff, men ballen smalt i tverrliggeren. Men denne seieren kom Brekken 2 helt i ryggen på erkerival Røros 2 med like mange poeng, men ligger bak på dårligere målforskjell og en kamp mindre spilt.

ALLE FOTO I FLOMLYS: JAN OVE SORKEN