Bakeriet på Røros åpner

Fredag 7. april kl 12.00 åpner Bakeriet på Røros dørene. Gjennom en hektisk byggeperiode har det gamle Dahls Bakeri gjennomgått en total ombygging og framstår som et helt annet og spennende lokale, men der byggets historie er tatt vare på. Deler av tømmerveggene fra det gamle forsamlingslokalet er tatt fram igjen, og det er innredet sitteplasser i andre etasje over bakeriet. Sentralt i lokalet er det bygd en stor vedfyrt stenovn.

Bakerne John Gunnar Hagen og Robert Thørn har tatt fram igjen gamle oppskrifter, samt utviklet nye og spennende brødtyper. Det blir også bakt på lokalt byggmjøl fra Dyrk mølle på Telneset. Og det populære Møllerens brød fra Dahls vil igjen bli produsert.

Det blir et spennende serveringstilbud av bl.a. kaffe, bakst og lunsjretter.

Både serveringstilbudet og utvalget av bakst vil bli utviklet og utvidet etter hvert.

Det er investert i et nytt og spennende bakeri for å gi et nytt og utvidet tilbud på Røros til både lokalbefolkning og tilreisende. Målet er å tilføre Lokalmathovedstaden enda en dimensjon og gi Røros en ekstra attraksjon.

Det er Coop Røros som eier lokalene og har stått for ombygginga, mens Bakeriet blir drevet av Røros Delikatesser der eierne er Røros Invest, Røros Hotell, Coop Røros og Galåvolden.