An-Magrittet åpent for påmelding

Påmeldingen til Jenterittets arvtager, An-Magrittet som går av stabelen lørdag 17. juni, er åpnet i dag. Det går frem av ei pressemelding fra «Opp Av Sofaen».

– De 50 første damene som melder seg på får den offisielle t-skjorten fra An- Magrittet gratis. An-Magrittet er et sykkelritt for damer uansett form. Følelsen av mestring for deltagerne er vårt mantra. Vi ser deg, og venter på deg i mål, uansett hvor lang tid du bruker. Vinnerfølelsen er det du selv som skaper. Å gjennomføre er for noen en like stor seier, som det å sykle raskest er en seier for andre. Vi vil med dette skape mange vinnere. Både under og etter rittet.

Ann- Magrittet skal være mer enn et sykkelritt. Opp Av Sofaen AS, som arrangerer rittet ønsker å få flest mulig opp av sofaen. La An-Magrittet være et treningsmål, en sosial helg med venninner, et tiltak på arbeidsplassen og en aktiv opplevelse som skaper minner. Rittet er hovedmålet, Røros er arenaen og deltagerne er innholdet. La rittet bli det du vil at det skal bli, heter det i pressemeldingen fra Opp Av Sofaen.